OVER ONS

DIT Holland B.V. begon als tussenpersoon tussen fabrieken en industrieën, gespecialiseerd in technische industriële kogels voor allerlei toepassingen. Omdat we meer dan 25 jaar ervaring hebben, met grote kennis op dit gebied, zijn we in staat om eersteklas materialen aan te bieden tegen zeer concurrerende prijzen. We kopen bij de belangrijkste en hooggekwalificeerde fabrikanten ter wereld en leveren aan alle landen van de wereld.

Klanttevredenheid is voor ons het belangrijkst. Dit bepaalt ons denken en handelen. Intensief overleg is nodig om de behoeften van de klant te begrijpen. Dankzij onze voortdurende samenwerking met de hoogst  geclassificeerde leveranciers over de hele wereld, werken we altijd met de nieuwste kennis in onze branche.

 

DIT Holland B.V.

Kogels en Rollen

Ruime voorraad

We hebben een uitgebreide voorraad, zodat wij u gegarandeerd snel kunnen helpen. Daarnaast hebben wij snelle distributielijnen vanuit onze fabrikanten,

Snelle reactietijd

Door onze korte directe lijnen met onze klanten en leveranciers, kunnen wij u snel van dienst zijn. Een antwoord laat dan ook nooit lang op zich wachten.

Kwaliteits garantie

Onze kogels en rollen ziin van de hoogste kwaliteit. Wij staan garant voor deze constante kwaliteit. ISO 9001, 14001. 45001 gecertificeerde produkties.

Professionele service

Wij hebben uitgebreide kennis van de kogels en rollen samen met het juiste materiaal. Wij kunnen u adviseren welke materialen in uw toepassing ingezet kunnen worden.