Technische

Cillinder - cr2000 DD1

informatie

Rollen uitvoeringen

Precisierollen worden gebruikt in verschillende toepassingen, waaronder lagers, meetinstrumenten, geleidesystemen, hydrauliek, maar ook bijvoorbeeld om te polijsten, of voor toepassingen in de gas- en olie-industrie. De rollen zijn in verschillende types leverbaar, NRA, NRB, ZB, TR.

Hardheid

Hardheid van Chroomstaal en Roestvaststaal

In de techniek is het belangrijk om materialen te kennen en te begrijpen. Een van de belangrijkste eigenschappen van materialen is hun hardheid. We bespreken de hardheid van twee veelgebruikte materialen: chroomstaal en roestvaststaal.

Gewichten

Het begrip “gewicht” wordt gebruikt om de kracht aan te duiden waarmee een object op een ondergrond drukt. Dit kan worden beïnvloed door verschillende factoren, zoals de vorm, grootte en het materiaal van het object. In dit technische document zullen we de gewichten van staal, roestvaststaal, keramische materialen en kunststoffen bespreken, samen met hun dichtheden. Vervolgens vind u als download nog een tabel met de gewichten per diameter met daarnaast nog een omrekentabel voor de verschillende materialen.

Subtract